Festivals

Muzemisse tracteert op uitbundige gezelligheid: Fotoserie

m typhoon4

Dit weekend vond voor de tiende keer het festival Muzemisse op het Museumpark in Oss gehouden. Tien bands tracteerden een breed publiek op een gevarieerd muzikaal allegaartje.

De opening van de jubileumeditie werd verzorgd door Jan Smit. De Volendamse zanger zorgde meteen voor een goede sfeer, die zeker ook tijdens de rest van het festival gehandhaafd werd.

Andere artiesten die acte de presence gaven waren onder meer de jonge rocker Lucas Hamming en Sven Hammond die met een mooie mix van soul, blues, rock voor de ideale mooi weer mix zorgde.
m maan2Op het “kinderpodium” stond zangeres Maan de 18 jarige winnaars van The Voice of Holland. Alle kids waren vanaf alle hoeken van het park naar het podium gekomen.
Gerson Main - je weet wel die man met de bontmuts uit het programma de beste singer songwriter -  deed ook zijn best om de kids te vermaken.

m misterandmississippi7Mister and Mississippi stond voor de verandering weer eens op een poppodium. De formatie is momenteel bezig met een  theatertour en stonden nu in de buitenlucht hun mooie luisterliedjes te spelen.

Het Haagse Di-rect dat in 2010 al eens op de poster stond, keerde terug in Oss. Di-rect is tegenwoordig een volwassen rockband met zanger Marcel in de lead. Zij wisten als vanouds het publiek goed te vermaken met een catchy rockshow.m sfeer2Bij hen ging het publiek echt mee en daarmee was het een perfecte warming-up voor de afsluiter van 10 jaar Muzemisse :Typhoon.

Fotografie: Hans Kreutzer

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage