Festivals

Parkfeest Oosterhout is een uitbundig feestje: Fotoverslag

m Parkfeestdag2 37 logoHet Parkfeest heeft een indrukwekkende staat van dienst als het aankomt op het boeken van de beste artiesten en bands.

De Programmacommissie weet elk jaar weer een prachtig programma neer te zetten met live muziek, spectaculaire acts en volop straattheater. Parkfeest Oosterhout is afgelopen vrijdag van start gegaan: drie dagen lang optredens van zeker niet de minste artiesten.

m  DSC3484 logo
De vrijdag was de avond voor de beste tribute acts/bands, uit binnen- én buitenland, zoals Musest, Ziggy Floyd, The COPS, Kingsof Lyon en als een topper van een afsluiter JUST PINK.
Het waren bands voor iedereen wat wils. De laatste band JUST PINK was heerlijk om naar te kijken. Wat een energie en performance.

m DSC 2707De zaterdagavond wordt traditiegetrouw ingevuld met optredens van de grote namen uit de Nederlandse pop- en rockmuziek. Al staat er dit jaar dus ook een internationale topper op de planken.
Deze avond staan No More Jack op het podium. deze band komt uit Oosterhout en we gaan zeker nog meer van ze horen. Andere artiesten waren Ronde, The Brahms, Lucas Hamming, Chef’ Special, Ali B and Friends, Zitakula, en als klapper UB40.

m  DSC3079 logoChef’Special gaan na het optreden op het Parkfeest weer terug naar Amerika om verder te gaan met hun tour. Heerlijke muziek, en de leadzanger Joshua zwiert het publiek nog op. Er waren echt fans bij, die speciaal naar het Parkfeest waren gekomen om hun nog net te zien voor ze weer Nederland verlaten.

Als klapper van een afsluiter hadden Parkfeest commissie een grote groep uit het buitenland kunnen strikken en wel niemand minder dan UB40. Het was ook zaterdag helemaal uitverkocht, de sfeer zat er goed in en de heren waren goed op dreef en gecharmeerde de dames op de eerste rang.

m  DSC3446De zondag van het Parkfeest is zoals ieder jaar de “familiedag” en dit jaar doen we er nog een schepje bovenop om er een echt verjaardagsfeestje van te maken. Dit jaar is het namelijk de twintigste editie van het Parkfeest en daar zijn we met recht trots op.

m DSC 2124 logoMet optredens van Wipneus en Pim, Lili Grace, Blue Grass Boogiemen, De Likt, Causes, Max Meser, Pater Moeskroen, Luminize en nogmaals als afsluiter Wipneus en Pim voor de volwassenen. De zondag is dus mooi afgesloten en ging nog eventjes door met wat house en springen en dansen.

m  DSC3139De regen is voor Parkfeest altijd een hekel punt. Een aantal jaar is het steeds dat de regen het verpest.
Het weer deze week gaf aan dat er dus weer regen zou gaan vallen. Maar vrijdag en zaterdag was het schitterend weer met zon de sfeer zat er goed in en er werd gefeest.
Zondag helaas was het toch even spannend er is zeker regen gevallen maar de mensen bleven niet weg, het was zelfs druk, en het publiek en de artiesten genoten van de optredens.
m Parkfeestdag1 6 logoParkfeest Oosterhout, het was een genot om drie dagen erbij te zijn en te kunnen feesten.
Volgend jaar weer!!!
Zie voor info www.parkfeest.nl

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Fotografie

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage