Festivals

Avontuurlijk Motel Mozaïque Festival 2016 in Rotterdam: Fotoserie

m mm16 foto eric van nieuwland 190804Het Motel Mozaïque Festival is één groot avontuur waarbij je (nieuwe) smaakmakers op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst ontdekt! Op 8 en 9 april vond het festival weer plaats in Rotterdam.

Het Motel Mozaïque Festival is één groot avontuur waarbij je (nieuwe) smaakmakers op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst ontdekt! Ook voor speciale projecten of unieke samenwerkingen ben je er aan het juiste adres. Motel Mozaïque wordt door pers en bezoekers regelmatig geroemd om de immer scherpe programmering die tijdens de 16de editie bestaat uit Damien Jurado, Jamie Woon, Leon Bridges, jennylee (Warpaint), Protomartyr, De Dansers, Dario Tortorelli en tientallen andere artiesten.

m mm16 foto eric van nieuwland 180752Motel Mozaïque wordt komend jaar alweer 16. Het avontuurlijke festival vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2016 op diverse plekken in de binnenstad van het dynamische Rotterdam.  Het muziekprogramma is met o.a. Jamie Woon, Damien Jurado, Leon Bridges, jennylee (Warpaint), Protomartyr, NAO, VANT, Meatbodies, Tourist LeMC en Steve Mason (Beta Band) opnieuw bijzonder veelzijdig, zowel qua stijlen als de mix tussen gevestigde namen en nieuw te ontdekken acts. m mm16 foto eric van nieuwland 171937Op het gebied van performance zijn onder meer De Dansers i.s.m. Theater Strahl, Dario Tortorelli, Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan en Gabel Eiben & Tale Dolven te gast.

m mm16 foto eric van nieuwland 202428Daarnaast kunnen festivalbezoekers op bijzondere wijze overnachten in een slaapproject dat dit jaar luistert naar de naam Slapen Op Het Dak. En dan zijn daar natuurlijk nog de Gidsen van Motel Mozaïque, een groep van ongeveer dertig jonge creatievelingen met een grote passie voor zowel het festival als de stad Rotterdam, waarin zij de gasten hun tofste plekjes laten zien. @Motel Mozaique

Fotografie: Eric van Nieuwland

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage