Festivals

Gezellig Waterpop doet naam eer aan: Foto's

IMG_2585

Vandaag 13 augustus vond in het Hofpark in Wateringen de 34e editie plaats van het gratis toegankelijke festival Waterpop plaats. Ondanks het regenachtige weer genoten de bezoekers van een gevarieerd programma.

Het zat Waterpop niet echt mee vandaag met het weer. De dag begon miezerig en halverwege de middag regende het steeds harder. Het aanwezige publiek had de meegebrachte paraplu’s en de poncho's hard nodig. Gelukkig werd het tegen de avond eindelijk droog en konden de aanwezigen tot rond de klok van elf uur pas echt optimaal genieten.

IMG_2030

Waterpop biedt ieder jaar weer een programma voor jong en oud met een eigenwijze programmering en gedurfde programmering van bekende en minder bekende bands, verrassende straattheateracts, een uitgebreide festivalmarkt en leuke kinderactiviteiten. Het kleinschalige festival staat bekend om zijn gezellige sfeer en dat was ook dit jaar zo, ondanks dat de regen dit jaar voor een lager bezoekersaantal zorgde.

Wie er toch bij was kon genieten van groepen als Kensington, Balthazar, Hooverphonic (met nieuwe zangeres Noemi Wolfs), Vanderbuyst, Fishbone, Shaking Godspeed, Jon Amor Blues Group en The Phantom Four & The Arguido. De dansbare afsluiter was La Chiva Gantiva.

Foto’s: Anneke Ruys en Giliam van Tol

Foto's Balthazar, Fishbone en la Chiva Gantiva: Moos Wolfs