Festivals

Mardi Gras Carnaval in Amsterdam: de foto's

Buutvrij_SC_Mardi_Gras_Adam_11_03_by_RVDA_3964

In navolging van New Orleans was afgelopen vrijdag 11 maart de beurt aan Amsterdam om Mardi Gras groots te vieren. De verkleedkleding onder de rivieren was alweer opgeborgen, terwijl in de Sugar Factory flink uitgepakt werd.

Buutvrij_SC_Mardi_Gras_Adam_11_03_by_RVDA_3666

Op de feestlocatie was een complete verkleedruimte ingericht met onder meer glansbroeken, glitterjasjes, verenmaskers, facepaint en uiteraard de typische kralenkettingen. De uit New Orleans afkomstige likeur, Southern Comfort, organiseerde net als vorig jaar een spetterende Mardi Gras party in Nederland. Er stonden rijendik uitgedoste mensen voor de deur, die niets van het Amerikaanse carnavalsfeest wilden missen. In de loop van de nacht werd het publiek verrast door een optreden van een imposante en opzwepende brass band.

Buutvrij_SC_Mardi_Gras_Adam_11_03_by_RVDA_3996

Hierdoor werd het echte Mardi Gras gevoel bij iedereen losgemaakt. Meester Moeilijk, Ser-V, Lars Vegas en Guerilla Speakerz stonden achter de draaitafel en zorgden dat het kleurrijke verkleedfeest tot in de late uurtjes swingend bleef. Southern Comfort zorgde voor een flinke dosis ‘New Orleans beleving’ in Nederland.

Buutvrij_SC_Mardi_Gras_Adam_11_03_by_RVDA_5850

 

www.misspublicity.nl

fotografie: RVDA