Evenementen

Arie Boomsma exclusief voor 100 gasten

WhatsApp Image 2020-06-11 at 09.37.56 1Ahoy Rotterdam opent op 3 september voor de eerste keer in haar bestaan de grote zaal voor maximaal 100 personen tijdens het event: Masterclass ondernemen tijdens de Coronacrisis.

Ondernemers worden keihard geraakt door de Coronacrisis. De crisis is één van de zwaarste sinds honderd jaar. Hoe ga je als ondernemer om met een periode als deze? Topondernemers Duncan Stutterheim, Ron Simpson en Arie Boomsma vertellen het publiek hoe zij het hoofd koel kunnen houden in deze bizarre tijden. Professor Deborah Nas neemt de 100 man mee in de meest interessante innovaties waar ze als ondernemer juist nu op in kunnen spelen.

 

Inspiratie op kippenvelniveau
Robert de Vries, oprichter van Business On Stage, verwacht veel animo voor dit event. "Ahoy heeft iets magisch. Normaal zitten er meer dan 12.000 mensen in de zaal. Nu mag je er met 100 personen exclusief in. Dat is natuurlijk waanzinnig en zal na de crisis niet zo snel meer gebeuren", stelt Robert. "Dat Ahoy zijn deuren opent om 100 ondernemers te inspireren is natuurlijk een unieke kans en dat is precies waar deze masterclass over gaat. Kansen zien in een bizar slechte periode".

 

Exclusief voor 100 gasten
Er is in het grote Ahoy slechts ruimte voor 100 gasten. Dat geeft ook voldoende ruimte om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. "Wij zijn helemaal klaar om events te produceren voor 100 personen. Alle protocollen liggen klaar. Mensen hoeven dus niet bang te zijn voor deelname aan dit waanzinnige event", zegt Robert. @Royal Promotions @Business On Stage