Evenementen

Stay tuned voor Heroes Dutch Comic Con 2020

750 zzz 002 annekeruys

Save the date! Op 28 en 29 maart 2020 stroomt de Jaarbeurs Utrecht weer vol met Heroes voor de grootste Comic Con van Nederland.

Fan van series of ben jij een filmfreak? Houd je van cosplay, comics, manga, gaming of esports? Of je nou die fanatieke boardgamer bent of liever shopt naar geeky merchandise... Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal (en zelfs nog meer)!

Bereid je voor op een geweldig weekend vol entertainment, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passie met anderen en maak nieuwe vrienden.

 

750 zzz 004 annekeruys

Tijdens iedere editie van Heroes Dutch Comic Con zijn een aantal Special Guests uit de filmwereld aanwezig op DCC en krijgen bezoekers de kans om hen te ontmoeten. Bezoek hun Q&A's op de Main Stage om hen jouw brandende vraag te stellen of scoor een handtekening in de Guest Square. Ga op de foto met jouw favoriete ster en laat dit onvergetelijke moment vastleggen in de photobooth.

 

750 zzz 011 annekeruys

De nieuwste videogames worden geïnstalleerd en vanuit alle windstreken van het land zijn de movie props naar ons onderweg. De cosplayers zijn druk met het ontwerpen van hun nieuwe outfits, de Comic Artists zetten de puntjes op de i van hun nieuwe artwork en de standhouders verdiepen zich in de laatste trends om de tofste en nieuwste items te scoren voor jullie. @Heroes Dutch Comic Con

Foto's Anneke Ruys

w.ww.dutchcomiccon.nl