Evenementen

Heroes Dutch Comic Con 2019 wintereditie in Jaarbeurs Utrecht

750 zzz 082 annekeruysOntdek alles op het gebied van superhelden, films, series, comics, games, cosplay, merchandise en nog veel meer op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019. Dit weekend transformeert de Jaarbeurs Utrecht namelijk weer in de grootste comic con van Nederland.

Op 23 en 24 november kom je natuurlijk weer naar de grootste comic con van ons land. Met ruim 35.000 bezoekers per editie is Heroes Dutch Comic Con de grootste comic con in Nederland. Tijdens dit tweedaagse evenement komen allerlei soorten fandoms samen en kunnen mensen hun passie delen met andere liefhebbers.

 

750 zzz 078 annekeruysAangezien er zoveel fandoms zijn, biedt Heroes Dutch Comic Con een gevarieerd programma aan op het gebied films, series, strips, cosplay, games, superhelden, fantasy / science fiction en anime. Er is zoveel te zien, te doen en te beleven!

 

Eén van de bijzondere aspecten van Heroes Dutch Comic Con is dat de bezoekers, alleen al door hun aanwezigheid, zo'n groot deel uitmaken van het programma. Veel van onze bezoekers komt namelijk in een cosplay outfit en dat maakt de beleving van Heroes Dutch Comic Con zo speciaal.

 

750 zzz 045 annekeruysKom ook naar de Cosplay Contest en Cosplay Catwalk kijken op de Main Stage en geniet van de beste nationale en internationale cosplayers die speciaal voor jou hun outfit showen. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan de Fan Village of om op de foto te gaan met mede-cosplayers tijdens de Cosplay & Fan Meet Ups. Zowel zowel beginnende als gevorderde cosplayers is er genoeg te zien en doen!

 

750 zzz 084 annekeruysMeet your heroes at Heroes Dutch Comic Con

Heb jij ooit de acteurs of actrices uit jouw favoriete serie of film van dichtbij gezien of zelfs ontmoet? Iedere editie van Heroes Dutch Comic Con nodigen wij een aantal Special Guests uit en krijgen bezoekers de kans om hen te ontmoeten. Bezoek hun Q&A's op de Main Stage om hen jouw brandende vraag te stellen of scoor een handtekening in de Guest Square. Ga op de foto met jouw favoriete ster en laat dit onvergetelijke moment vastleggen in de photobooth.

 

750 zzz 077 annekeruysSpecial guests tijdens aankomende editie zijn onder meer: Marie Avgeropoulos Ook wel bekend als Octavia Blake uit The 100. Je kent haar wellicht ook van haar rollen in Isolation, Numb, A Remarkable Life, Tracers en I Love You Beth Cooper. Ook Evanna Lynch is een van de speciale gasten. Zij is vooral bekend geworden van haar rol als Luna Lovegood uit de Harry Potter filmreeks van Warner Brothers. Daarnaast speelt ze ook o.a. in My name is Emily. @Dutch Comic Con

Foto's Anneke Ruys