Evenementen

Bosch Parade vaart door historisch Den Bosch: Fotoserie

m 3A4A0150Op 21, 22 en 23 juni 2019 voer Bosch Parade in De Dommel, het historische hart van 's-Hertogenbosch. Bosch Parade is een wereldwijd unieke kunstmanifestatie te water met Jheronimus Bosch (1450-1516) als inspiratiebron.

Jheronimus Bosch zijn wereldberoemde kunstwerken zitten vol symboliek, fantasie├źn en absurditeiten die blijven oproepen tot nieuwe hedendaagse creaties.

 

m 3A4A0139Bosch Parade is een theatraal en muzikaal kunstenspektakel op het water met Jheronimus Bosch (1450-1516) als inspiratiebron. Zijn wereldberoemde kunstwerken zitten vol symboliek, fantasie├źn en absurditeiten die blijven inspireren.

m 3A4A0088In de afgelopen jaren is Bosch Parade zeven keer voorbijgetrokken over de wateren van 's-Hertogenbosch. In 2016 kwamen er ruim 20.000 bezoekers naar de drie uitvoeringen kijken. Bosch Parade betrekt een breed publiek bij hedendaagse kunst en bij het werk en gedachtegoed van Jheronimus Bosch. Net zoals Jheronimus Bosch in zijn tijd zoekt ook Bosch Parade de grenzen op en begeeft het zich buiten gebaande paden van de kunst om een impuls aan het culturele klimaat te geven. www.boschparade.nl

@Bosch Parade

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage