Evenementen

Fotoserie: AnimeCon 2019 in Ahoy Rotterdam

m 3A4A0177Na een paar jaar in het World Forum in Den Haag te zijn georganiseerd verhuisde het festival naar Rotterdam. Daar begon het ooit ook in 1999.

 

In Ahoy Rotterdam werd afgelopen weekend de 21ste editie van AnimeCon gehouden: een festival waar anime, cosplay en de Japanse gamecultuur centraal staan. Met mooi verklede mensen die het geheel een extra bijzondere uitstraling geven.

 

m 3A4A0202Honderdduizenden bezoekers uit het hele land en daarbuiten trokken dit weekend naar Rotterdam voor het sfeervolle festival waar de Japanse popcultuur centraal staat. Cosplay is een van de belangrijkste onderdelen van het festival oftewel het verkleden als je favoriete film-, video- of gamepersonage. Belangrijkste momenten waren dan ook de verschillende Cosplay competities.

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage