Evenementen

Dutch Comic Con 2019 barst weer los

3A4A0829Dutch Comic Con is de grootste Comic Con van Nederland. Een evenement waar de fans al maandenlang naar uitkijken. Op 23 en 24 maart is het weer zover. Dan barst Dutch Comic Con weer los in de Utrechtse Jaarbeurs!.

Bij zo'n groot evenement hoort natuurlijk een groots programma en een memorabele beleving bij. Van cosplay tot merchandise en van gaming tot comics, op Dutch Comic Con kun je je makkelijk 2 dagen lang vermaken. We bieden voor ieder wat wils, van jong tot oud!

 

3A4A0833Met de aanwezigheid van grote Hollywood sterren als Shannen Doherty (Charmed, Beverley Hills 90210), Tom Felton (Harry Potter), Katherine Macnamara (Shadowhunters, Arrow) en nog veel meer! Scoor een handtekening of ga met ze op de foto. Om niet te missen.

 

comic 3A4A8899 2Bezoek Dutch Comic Con in jouw mooiste cosplay outfit en neem deel aan verschillende activiteiten, workshops en wedstrijden. Struin de Dealer Hall af op zoek naar leuke merchandise of dat ene ontbrekende exemplaar in jouw collectie. Ontmoet Hollywood-sterren en vereeuwig jullie ontmoeting in Photobooth. Daag je vrienden uit bij één van de esports toernooien in Gaming Hall of speel een casual game in de Free 2 Play area! Ook kun je Q&A's en panels bijwonen van jouw favoriete gast(en) op één van de stages. www.dutchcomiccon.com