Evenementen

Winter Efteling 2018 in Foto's

m WinterEfteling-2018-Bianca-Dijck-2 1Tot en met 31 januari 2019 verandert de Efteling voor de 20e keer in een winterwereld vol twinkelende lichtjes, hartverwarmende vreugdevuren en sfeervol entertainment. Een hele bijzondere beleving voor jong en oud.

Verwacht Winterattracties en entertainment in de Winter Efteling. Met een mooie sfeer in het park en met Bart Mijnster die ook veel bij Van Hoorne Entertainment doet. Dit jaar is het elf weken lang Winter Efteling met speciale winterattracties en entertainment.

 

m WinterEfteling-2018-Bianca-Dijck-7 1Er kan geschaatst worden op de schaatsbaan en kinderen kunnen zich uitleven op de glijbaan in het overdekte IJspaleis. Hier zorgen de Sneeuwprinses en de Vuurprins voor zang, dans en gezelligheid. Het Sprookjesbos hult zich in winterwarme sferen en bezoekers kunnen langlaufen. Rondom de Vreugdevuren zorgt een kinderkoor van tijd tot tijd voor extra warmte en in het openluchttheater in het Sprookjesbos speelt de parkshow Sprookjesboom.

 

m WinterEfteling-2018-Bianca-Dijck-31 1Buiten de waterattracties zijn alle attracties open als de weersomstandigheden het toelaten. Als de avond valt komt de gevel van Villa Volta krakend tot leven met een 3D-projectie. De parkshow Raveleijn, waarin paarden en raven een hoofdrol spelen, is door gebruik van licht en vuur 's avonds extra spannend.

 

m WinterEfteling-2018-Bianca-Dijck-28 1Aquanura, de grootste watershow van Europa, vormt een spectaculaire afsluiting tegen de nachtelijke hemel. Tijdens de weekenden van Winter Efteling is het park open van 11.00-19.00 uur, in de Kerstvakantie (22 december t/m 6 januari 2019) zelfs tot 20.00 uur. Ook dit jaar wordt op 31 december het Oud & Nieuw feest in de Winter Efteling gevierd. @De Efteling

 

Fotografie: Bianca Dijck Flits & Klik Photography

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage