Awardshows

Buma Awards 2018: Foto's

Buma Awards 2018 Theater Amsterdam 05-03-2018 Gwendolyne-0259In Theater Amsterdam zijn gisteren de Buma Awards uitgereikt. Met als absolute winnaar Martin Garrix en onder meer speciale prijzen voor Huub van der Lubbe en Edwin Evers.

De Buma Awards zijn de belangrijkste prijzen van de Nederlandse muziekindustrie. Martin Garrix was dit jaar de grote winnaar. 
De DJ viel zowel de categorie Buma Award Nationaal als Buma Award Internationaal, voor het meest gedraaide en bestverkochte nummer.

 

Buma Awards 2018 Theater Amsterdam 05-03-2018 Gwendolyne-0247Edwin Evers kreeg de Gouden Harp en Huub van der Lubbe met de Lennaert Nijgh Prijs. De Lifetime Achievement Award ging naar Fluitsma & Van Tijn. Dat was precies twintig jaar na het winnen van hun eerste Gouden Harp.

 

Buma Awards 2018 Theater Amsterdam 05-03-2018 Gwendolyne-0161Dit jaar waren er vooral veel winnaars in de genres urban en dance. Naast wereldberoemde Nederlandse dj's als Martin Garrix en Armin van Buuren, vielen ook Ronnie Flex (meestgedraaide Nederlandse rapper), Boef en Lil' Kleine in de prijzen.

 

De prijzen werden  uitgereikt op het Buma Awards Gala voor componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers. 

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage