FESTIVALS & EVENEMENTEN

Fotoserie: Midwinter Fair beleeft fantastische 17de editie

m 584A9050Wie december zegt zegt Archeon. Want voor de fans van fantasy, gothic, middeleeuws, steampunk en meer is het winterse Midwinter Fair is het onmisbare winter festival voor jong en oud! We gaan terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

De Midwinter Fair is ook de viering van het licht: de dagen worden weer langer en dat moet gevierd worden!

 

m 584A8904De jaarlijks terugkerende Midwinter Fair in Archeon beleefde op 7 en 8 december alweer haar 17de editie. Dat was intens genieten van de bijzondere sfeer in Archeon waar je op de podia in de Romeinse herberg en in het middeleeuwse klooster kon genieten van heerlijke muziek. geniet je van vele bands.

 

m 584A8983Maar dat was nog niet alles want ook verspreid over het park kon je genieten van de overdekte markt, allerlei entertainment, workshops en activiteiten. In de Middeleeuwse huisjes kon je bijzondere standhouders tegenkomen en kon je je opwarmen aan de verschillende vuren. En niet te vergeten de prachtig verklede mensen die je overal tegenkwam in Archeon. Dat geeft net nog dat extra magische tintje aan het festival.

 

m 584A8819Het was ook dit jaar weer een fantastisch en onvergetelijke Midwinter Fair Yule Fest daar in het Alphense Archeon! www.archeon.nl

 

Fotografie: Anneke Ruys

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage