CONCERTVERSLAGEN

Kim Wilde gaat los in het Paard

m  GBW6656Zangeres Kim Wilde gaf op 22 november een uitverkocht concert in het Paard in Den Haag. Daar stond ze voor een enthousiaste zaal die haar grootste hits graag woord voor woord meebrulde.

Wie kent ze niet; de heerlijke new wave hits waarmee Kim Wilde in de eighties de Europese hitparades bestormde? Haar debuut 'Kids in America' werd in 1981 direct een internationaal succes, gevolgd door topsongs als Cambodia, View from a Bridge en Never trust a stranger. Niet minder dan dertig miljoen albums en singles heeft ze inmiddels verkocht en ruim dertig jaar na haar debuut, kent haar carrière een 'tweede jeugd'. Op 22 november stond dit pop-icoon in de Grote zaal van Het Paard!

 

m  GBW6684In de jaren '90 laste ze een muzikale sabbatical in en vulde ze haar tijd met het moederschap en tuinieren. Maar Kim kwam terug, en hoe! In 2003 scoorde zij samen met de Duitse zangeres Nena de adembenemende tweetalige hit 'Anyplace, Anywhere, Anytime'. Vijf weken op nummer 1 in de Nederlandse hitparade. Dat succes markeerde haar comeback op het podium en in de studio. Met 'You came' scoorde ze in 2006 weer een hit en er volgden nog diverse nieuwe albums. Nu reist ze langs de podia met haar Here Come The Aliens Tour @Paard

 

Fotografie: Loes van der Kraats

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage