CONCERTVERSLAGEN

Miss Montreal schittert in Rijswijkse Schouwburg: Foto's

m  GBW5453Sanne Hans is de frontvrouw van de formatie Miss Montreal. Dit voorjaar staan zij in de Nederlandse theaters in met de theatershow genaamd "Fu-Fu-Fu-F♥ck it". Het is de vierde theatertour voor Miss Montreal.

Deze theatershow gaat over alle ervaringen die Sanne de afgelopen 2 jaar heeft opgedaan. Vallen en opstaan en vooral leren jezelf te blijven (en schijt te hebben) in een hectische wereld met veel onzekerheden.

 

m  GBW5387Sanne zou Sanne niet zijn, als ze zich hier niet met humor doorheen heeft geslagen dus het wordt een heerlijke avond met humor maar ook openhartigheid over de wat minder leuke kant van haar leven. Geheid een traantje wegpinken, maar zoals altijd met een lach naar huis!

 

m  GBW5423De theatershow in de Rijswijkse Schouwburg is een muzikale reis door het leven van Sanne Hans. Met mooie liedjes, bekende en minder bekende. Ook met verhalen over het leven van de zangeres, die zij deelt met haar band en natuurlijk het publiek. Jong en oud toont zich uitermate enthousiast en geniet van een fantastische show met veel persoonlijke momenten van Sanne Hans.

 

Duidelijk is hoe zij in de loop der jaren gegroeid is, zowel in zang als in genres. Ze draait haar hand nergens meer voor om en ieder liedje wordt even overtuigend gebracht. En vergeet haar gedreven begeleidingsband niet!

 

m  GBW5344Voor wie nog nooit een theatershow van Miss Montreal heeft bijgewoond zal dit een bijzondere kennismaking worden. En voor de vaste bezoekers voelt het als een warm bad.

 

Fotografie: Loes van der Kraats

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage