CONCERTVERSLAGEN

Tino Martin zorgt voor spektakelshow in Olympisch Stadion: Fotoserie

m DSC 6835AVolkszanger Tino Martin stond op zaterdag 8 juni jl. in het Amsterdamse Olympisch Stadion. Voor ruim 26.000 fans gaf Tino Martin de grootste show uit zijn carrière.

Als kleine jongen droomde hij al om ooit een eigen stadionconcert te geven. Eerder verkocht hij 2x het ZiggoDome uit. Nu dan stond hij afgelopen zaterdagavond voor een publiek van ruim 26.000 fans met een geweldige show.

 

m DSC 6725ANaast gastoptredens van Frans Duijts, Guido, Leo Nardell, Peter Beense,Trijntje Oosterhuis, Hiphopartiest Bizzey en Glen Faria (MC Fit) stond als verrassing ook zijn grote voorbeeld, René Froger op het podium. Samen zongen zij 'The Number One', 'Calling Out Your Name (Ruby)'en hun nieuwe single 'Proost Op Het Leven'. Het optreden met Glen Faria was daarnaast evenzo indrukwekkend.
In 2018 bracht Davina Michelle Faria's nummer 'Duurt Te Lang" uit en scoorde daarmee een hit. Tino Martin bracht de cover "Zij Weet Het" van Faria uit. Zij zongen voor deze gelegenheid ook dít nummer samen, 'like bro's' met hun blik 'into the sky'! Mooi!


m DSC 7010AOp deze iconische plek als het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar de grootste popconcerten hebben plaatsgevonden, is een droom werkelijkheid geworden. Een indrukwekkende show in een prachtig decor, met vuurwerk, special effects, confetti etc. Het werd een onvergetelijke dag voor zijn fans. In het najaar van 2019 zal hij een grootse theatertour doen waarbij hij maar liefst 27 steden aandoet.


m DSC 6995AEduard Martinus Kattenberg, de echte naam van Martin, brak in 2014 door met het nummer 'Jij liet me vallen'. Deze track staat op het gelijknamige album, waarvoor hij een Edison Award ontving. Een jaar na de doorbraak werd Tino, dankzij ruim 400 optedens, benoemd tot meest geboekte artiest uit Nederland in 2015. Sinds juni 2018 was Tino te zien in het elfde seizoen van 'Beste Zangers'.

 

Verslag en fotografie: Jerrold Mallee

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage