CONCERTVERSLAGEN

Laura Fygi live met jazz en latin in Leidschendam

m  GBW4941Laura Fygi is evenveel Latin als Jazzy. Ze heeft een hekel aan hokjes en ontsnapt telkens weer als iemand haar erin wil stoppen. In het Fletcher Hotel in Leidschendam genoot het publiek volop van haar afwisselende klanken, van jazz tot latin.

Herinner je haar misschien nog als die mooie zangeres van meidengroep Centerfold? Dat was alweer een tijd terug. Inmiddels heeft zij als solo artiest over de hele wereld, maar met name in Aziƫ, furore gemaakt.

 

m  GBW4975Fygi's stem, prachtige dictie en perfecte timing geven haar alle vrijheid om te zijn wie ze wil zijn: een internationale ster die met hetzelfde gemak in de Londense Ronnie Scott's Jazzclub als op de allergrootste podia staat. Ze maakt van een song een verhaal dat het publiek rechtstreeks raakt.

 

m 3A4A0229Foto: Anneke Ruys

 

In Fletcher Hotel Leidschendam verzorgde Laura Fygi een avondvullend programma met veel kippenvel momenten. Samen met het virtuoze trio Vincent Grit bracht de zangeres haar songs in verschillende talen en diverse genres liet ze zien ook anno 2019 een fantastische en onvergetelijke live performance neer te kunnen zetten.

 

Fotografie: Loes van der Kraats

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage