CONCERTVERSLAGEN

Paul Young met eighties show in Paard: Foto's

m  GBW4438
Op maandag 15 april gaf popster Paul Young een concert met al zijn hits in een goed gevuld Paard Den Haag.

Het was een zaal vol met vooral fans. Allemaal waren ze naar het Paard gekomen om hun jeugdidool nog een keertje live te bewonderen. Paul Young serveerde een Greatest Hits show waarbij hij zich ontpopte als een rasentertainer en een charismatische showman. 

 

m  GBW4391Zelden stond een artiest zo symbool voor een muzikaal tijdperk als Paul Young. Met de soulband Q-Tips bouwde hij al een solide live-reputatie op, maar wanneer hij solo gaat, komt zijn ├ęchte internationale doorbraak met een slow-versie van Marvin Gayes 'Wherever I Lay My Hat' in 1983. Daarna scoort de Britse popster, met zijn onvervalste blue-eyed-soul meets moderne pop, gigantisch veel hits die als klassiekers de boeken in gaan. Wie heeft als 80's-tiener niet geplaybackt op 'Love Of The Common People', 'Come Back And Stay' en 'Everytime You Go Away'? Maar ook nieuwe tracks kwamen aan bod tijdens het optreden. 

m IMG 9659Paul heeft zeker niet stil gezeten de afgelopen tijd, tegen het einde van 2016 werd Paul benaderd door Gary Barlow (van Take That) om een nummer op de nemen voor een soundtrack die Gary produceerde voor een film. @Paard

 

Fotografie: Loes van der Kraats

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage