CONCERTVERSLAGEN

Sabrina Starke met Underneath The Surface live in Paard Den Haag

m  GBW4003Op 15 juni schitterde ze nog in Paard met haar vertolking van Nina Simone. Dit gaf Sabrina Starke zoveel inspiratie, dat ze op 15 december weer terug kwam naar Den Haag met een geheel eigen show.

Het 10e jubileum van haar zangcarrière is dit jaar en dat viert ze met een zesde zelfgeschreven studio-album met de naam 'Underneath The Surface'.

De Rotterdamse singer-songwriter heeft al veel prestigieuze awards op haar naam en dat is natuurlijk niet zomaar; met haar soulvolle muziek weet ze het publiek recht in het hart te raken. Zolang ze haar gitaar aan haar zijde heeft zal deze creatieve ziel altijd haar talenten blijven delen met de wereld.

 

m  GBW4055Haar nieuwe album is een bijzondere plaat waarop Sabrina de luisteraar meeneemt in haar persoonlijke reis naar de verschillende lagen van haar identiteit. Het zijn liedjes om naar te luisteren en tot je te nemen. Het optreden in Den Haag wordt het zoveelste concert van Sabrina Starke in het Paard. Met veel mooie liedjes van het album en ook van daarvoor de revue passeren. @Paard Den Haag

 

Fotografie: Loes van der Kraats

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage