CONCERTVERSLAGEN

Davina Michelle live in Paard Den Haag: Foto's

m  GBW3952Zangeres Davina Michelle kwam gisteren in Paard Den Haag haar muzikale kracht bewijzen. Dat deed zij met een overtuigend optreden in een uitverkochte zaal.

De 22 jarige Davina Michelle heeft de kracht van social media wel bewezen. Ze werd opgemerkt door de Sub-Bass Music Group door korte video's op Facebook. Al snel belandde ze in de studio en startte een YouTube kanaal waar iedere week een cover uitkomt. Nadat haar cover van het nummer "What About Us" werd bekeken door P!nk en zij er op reageerde met "This is better than I will ever sound. Is she a recording artist that makes records and puts records out?" ging het allemaal in sneltreinvaart.

 

m  GBW3970De lovende woorden van de wereldzangers bleven natuurlijk niet onopgemerkt en al snel werd Davina uitgenodigd voor verschillende optredens, tv-programma's en een kleine tour in Amerika. De komende tijd staat er nog veel voor de jonge zangeres op het programma. Een eigen cd is onderweg en volgend jaar zal ze veelvuldig te zien zijn op podia en festivals.

 

Het voorprogramma in het Paard werd verzorgd door de Turks-Nederlandse zangeres Elieve met een goed optreden. @Paard

 

Fotografie: Loes van der Kraats

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage