CONCERTVERSLAGEN

Fotoserie: Macy Gray in Paard Den Haag

m  GBW3570Wereldster Macy Gray stond op 5 november in een uitverkocht Paard Den Haag. Daar was het publiek getuige van een onvergetelijk optreden met Gray als stralend middelpunt.

Het werd een bijzondere avond in het Paard. Zo eentje om nooit meer te vergeten. Met de perfecte sfeer en een optreden waar niets, maar ook niets op aan te merken was. Macy Gray gaf een van haar beste concerten en het publiek genoot mee. Het werd ook een swingende avond waar positiviteit de boventoon voerde.

 

m  GBW3604De zangeres gaf alles wat ze in huis had en maakte het publiek graag deelgenoot van haar enthousiasme. Ze had het duidelijk naar haar zin, net als haar charismatische bandleden die ook genoeg ruimte kregen om te shinen.


Verrassend was het bijna twee uur durende concert ook, met een aantal nieuwe nummers van Gray's meest recente album 'Ruby'. Uiteraard kwamen ook bekendere liedjes aan bod, zoals bijvoorbeeld de grootste hit van Macy Gray: 'I Try' wat uiteraard luidkeels meegezongen en geklapt werd. Het was sowieso een optreden met veel interactie. De fans waren van begin tot eind van de show betrokken bij alles wat er op het podium gebeurde.

 

Tekst: Anneke Ruys

Fotografie: Loes van der Kraats

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimage