CONCERTVERSLAGEN

Fotoverslag: Seven Drunken Nights The Story of the Dubliners

m Premiere 7drunkennights thestoryoftheDubliners Isala CapelleADIJssel 16-10-2018k Gwendolyne-4977Gisteren ging in in het Isala theater te Capelle aan den IJssel Seven Drunken Nights The story of the Dubliners in premiere. 

De uiterst getalenteerde en virtuoze cast, zowel op muzikaal als vocaal gebied, brengt op authentieke wijze het verhaal en de muziek van 'The Dubliners'. Een iconische groep met een indrukwekkende carrière die meer dan vijftig jaar beslaat.

 

m Premiere 7drunkennights thestoryoftheDubliners Isala CapelleADIJssel 16-10-2018k Gwendolyne-5035De show staat garant voor een heerlijke avond meezingen met grote hits als 'The Wild Rover', 'Dirty Old Town', 'Whiskey In The Jar' en uiteraard 'Seven Drunken Nights'. Diverse leden uit de cast zijn nauw gerelateerd aan de originele 'Dubliners' of hebben met hen op het podium gestaan. De show is naast een eerbetoon aan 'The Dubliners' ook een mooi saluut aan de rijke, Ierse muzikale traditie en historie.

 

m Premiere 7drunkennights thestoryoftheDubliners Isala CapelleADIJssel 16-10-2018l Gwendolyne-4164Cast
Ged Graham Narrator/Lead Vocals
Danny Muldoon Narrator / Vocals
Billy Barton Narrator / Vocals
Paddy Ryan Multi Instrumentalist
Conor Elliot Multi Instrumentalist
Max Grey Ensemble
Dave Richardson AV Designer

 

Nog tm 16 december te zien in diverse Nederlandse theaters:
https://www.ntk.nl/voorstelling/seven-drunken-nights

 

Meer info over de voorstellingen of de voorstellingen in het buitenland http://www.sevendrunkennights.com/ http://www.sevendrunkennights.com/

 

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage