CONCERTVERSLAGEN

Fotoserie: swingen en wervelen met nostalgische Wailers

m 3A4A6253b

 

 

Het Zuiderparktheater in Den Haag was gisteravond tot de nok gevuld met fans van de muziek van Bob Marley en The Wailers. Op 31 juli gaf de legendarische formatie The Wailers een openluchtconcert.

Het was een mooie zomeravond gisteren in Zuiderpark Den Haag. In het Zuiderparktheater hadden de reggae-fans zich al vroeg verzameld. Iedereen was voorbereid op een overheerlijk avondje swing en nostalgie en daaraan ontbrak het zeker niet aan in Den Haag.

 

m 3A4A6233Met leden van weleer als Family Man en Junior werd er wederom eer aangedaan aan de legacy van the late great Bob Marley. De zangeressen Sherma McGregor (dochter van I Three Judy Mowatt) en Hassanah staan eveneens op het podium. Ze werden vergezeld door veteranen Owen Dreadie Reid op gitaar/bas, Noel Davey op keyboard en live-technicus Dennis Thompson.

 

m 3A4A6247Veel bekende nummers passeerden de revue, van Is This Love tot No Woman No Cry, I Shot The Sheriff, Could You be Loved en nog veel meer passeerden de revue. Het werd een groot feest voor iedereen. Het was dan ook onmogelijk om te blijven zitten op de tribune en al gauw stond iedereen naast de stoelen en voor het podium te dansen.

 

Een bijzondere memorabele avond om niet snel te vergeten was het voor iedereen. Daar is geen twijfel over mogelijk.

 

Tekst en fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage