CONCERTVERSLAGEN

Foto's: Miss Montreal knalt in Caprera het dak eraf

m Miss Montreal Caprera Bloemendaal 06-07-2018l Gwendolyne-2913Het is vlak voor het weekend op 6 juli en een warme vrijdagavond. Voor de hekken van Openluchttheater Caprera is al een flinke rij ontstaan vol gezelligheid.

Vanavond staat Sanne Hans met haar band beter bekend als Miss Montreal op het programma in het jarige Caprera. Sanne is al de hele week vet verkouden dus er moet ff een slok bier in en Bloemendaal is aan!

Het is shocking om te merken dat bijna niemand meer op elkaar let. Er kan vanalles gebeuren op straat en mensen lopen er gewoon voorbij. Too many faces gaat hierover.

 

m Miss Montreal Caprera Bloemendaal 06-07-2018l Gwendolyne-2910Het repertoire van deze band is heel divers van hele kleine (Nederlandse!!) luisterliedjes tot heuse rock songs waar Caprera op los gaat. Sanne zoekt dan ook regelmatig het publiek op door van het podium af te komen en hen nog meer op te zwepen door iedereen mee te laten zingen en dansen. Bloemendaal gaat echt uit zijn dak!

 

m IMG 20180706 213643Sanne vertelt dat ze nog steeds iedere dag trots dat ze dit mag doen. Echt te gekke dingen zoals Pinkpop maar ook Caprera en haar eigen Bierpop.

Miss Montreal is een band waarvan de zangeres Sanne Hans is. De rest van de band bestaat uit Kobus Groen (basgitaar, achtergrondzang), Michi Schwiemann (gitaar), Thijs Rensink (drums) en Peter Hendriks (toetsen).
Vanavond is de band aangevuld met een vilolist en een cellist.

 

Don't Wake Me Up is haar vijfde studioalbum, en een bijzondere plaat. Vol met festivalknallers maar ook kleine, intieme, gevoelige singer-songwriterliedjes. Sanne zegt hier zelf over: "Ik heb niet gekeken naar wat anderen mooi vonden, maar zelf mijn hart laten spreken. Zo is alles live opgenomen met de band. Soms heb je dan een take die niet perfect is, maar waarbij wel de emotie overkomt. Daar heb ik deze keer voor gekozen; spontaniteit."

 

Na deze cd is er een EP uitgekomen in 2017 waarvoor Sanne terug gegaan is naar de plek waar ze haar debuutalbum heeft opgenomen. Het was een bewuste keuze om terug te gaan naar Portugal en de nieuwe songs voor haar EP op te nemen. Vandaar de titel 'Again.'.

De nieuwste single van Miss Montreal 'Till The Sun Comes Up' is eind juni dit jaar uitgebracht . De single is in samenwerking geschreven met Fais. Een heerlijke zomerse plaat.

 

Miss Montreal gaat in het voorjaar van 2019 de theaters in met de theatershow genaamd "Fu-Fu-Fu-F♥ck it". Ze trapt de tour af in haar eigen woonplaats Amersfoort op 27 maart 2019 Dit is alweer de vierde theatertour voor Miss Montreal.

Voor kaarten en meer informatie zie: www.missmontreal.nl

 

Verslag en fotografie: Gwendolyne van Erp

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage