CONCERTVERSLAGEN

Foto's: Veldhuis en Kemper zijn eerlijk....uiteindelijk

m VeldhuisEnKemper Caprera Bloemendaal 28-06-2018l Gwendolyne-2748
Het is op 28 juni een prachtige warme zomeravond in Bloemendaal. De deuren van het openluchttheater openen ietsje later omdat de soundcheck nog niet afgerond is.


De sfeer is gemoedelijk niemand heeft haast je ziet ook niemand rennen naar 'het beste plekje'. Misschien is het ook wel te warm. Om mij heen hoor ik diverse flessen wijn open ploppen. Het word vast gezellig vanavond.

 

m VeldhuisEnKemper Caprera Bloemendaal 28-06-2018k Gwendolyne-2531Het cabaretduo bestaande uit Remco Veldhuis en Richard Kemper toert door het hele land met de nieuwe cabaretvoorstelling "Geloof ons nou maar". Na dik een jaar ieder solo gegaan te zijn hebben ze elkaar weer gevonden. Na heel veel bijgepraat te hebben ontstaat er een zeer persoonlijke voorstelling waarmee ze vanavond Caprera aan doen.

 

Het is even na half negen valt me ineens op en de show is nog niet begonnen. Alles zal iets uitgelopen zijn maakt niet uit de sfeer en de muziek is goed.

 

m VeldhuisEnKemper Caprera Bloemendaal 28-06-2018l Gwendolyne-2747Daar zijn ze ineens. Het publiek reageert enthousiast. Er word meegezongen met liedjes maar er zijn ook momenten dat je een speld kan horen vallen. In het geval van Caprera is het dan een vogel horen zingen. Uiteindelijk neemt het lachen en klappen de overhand.

 

m VeldhuisEnKemper Caprera Bloemendaal 28-06-2018l Gwendolyne-2819Remco en Richard houden het na morgen (nog een avond in Caprera!) voor 2 maanden voor gezien maar ze zijn met deze show nog te zien in de theaters met deze show tm juni 2019

 

Kijk voor kaarten: https://www.veldhuisenkemper.nl/geloof-ons-nou-maar

 

Foto's en verslag Gwendolyne van Erp

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage