CONCERTVERSLAGEN

Vreemde Kostgangers in Chassé Theater: Fotoserie

Vreemde Kostgangers Boudewijn Henny George Chasse Breda 07-04-2018 Gwendolyne-3594In het Chassé Theater in Breda vond op 7 april de voorstelling Vreemde Kostgangers plaats met Henny Vrienten, George Kooymans & Boudewijn de Groot.

Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend met elkaar, maar hadden nooit samen op één podium gestaan. Totdat Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) z'n verjaardag vierde en de drie kompanen gezamenlijk een verrassingsoptreden verzorgden. Dat viel zo goed in de smaak, zowel bij henzelf als bij de toehoorders, dat het er wel van moest komen: met elkaar een programma te maken.

 

Vreemde Kostgangers Boudewijn Henny George Chasse Breda 07-04-2018 Gwendolyne-3586Dat de heren niet van half werk houden, blijkt ook nu weer: alle drie schrijven zij speciaal voor de voorstelling Vreemde Kostgangers een aantal nieuwe Nederlandstalige nummers. Deze theatervoorstelling zal in het teken staan van dit nieuwe repertoire, maar bevat uiteraard ook een selectie uit ieders oudere werk. Zo steken de heren een (Engelstalig) nummer van elkaar in een ander jasje, spelen ze een persoonlijke favoriet en zingen ze bijzondere duetten.

 

Vreemde Kostgangers Boudewijn Henny George Chasse Breda 07-04-2018 Gwendolyne-3575Een unieke voorstelling was het waarin de drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertelden over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist. Een theateravond die je niet mocht missen; een avond waarvan je later kan zeggen dat je erbij bent geweest! @Chasse Theater

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage