CONCERTVERSLAGEN

3JS met jubileumshow in Theater aan de Schie: Fotoserie

3js 10jaar Nu TheateraandeSchie Schiedam 23-03-2018 Gwendolyne-0611Op 23 maart stonden de 3JS in Schiedam met hun 10 jarige Jubileumshow. Dat leverde voor het publiek een onvergetelijke avond op.

In deze jubileumshow blikken de 3JS muzikaal en verbaal terug op alle voorgaande shows, Theater aan de Schie Schiedam. ... in het theater. In tien jaar tijd volgden er 9 albums en tien verschillende theatertournees, waarvoor het Nederlands publiek trouw ieder jaar opnieuw in de grote zalen van Nederland kwam kijken.

 

3js 10jaar Nu TheateraandeSchie Schiedam 23-03-2018 Gwendolyne-0731In 2008 zetten de 3JS hun eerste voorzichtige stappen op de theaterpodia. De songs die ze schreven hadden vaak een folky-basis van akoestische gitaren, viool en accordeon en de spitsvondige teksten verdienden een luisterend oor. Ideale muziek voor in het theater. In tien jaar tijd volgden er 9 albums en tien verschillende theatertournees, waarvoor het Nederlands publiek trouw ieder jaar opnieuw in de grote zalen van Nederland kwam kijken.

In deze jubileumshow blikken de 3JS muzikaal en verbaal terug op alle voorgaande shows... en het gaat verder. Dat lieten de mannen afgelopen wederom zien en horen in Schiedam.

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage