CONCERTVERSLAGEN

The Christmas Show 2017 in Ziggo Dome: Foto's

m  GBW9168Na de succesvolle edities in 2015 en 2016 brengt RTL Live Entertainment met The Christmas Show ook dit jaar weer pure kerstmagie naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

 

m  GBW8885Op 23 en 24 december kunnen jong en oud genieten van het beste kerstfeest van het jaar, met een sterrencast, visueel spektakel en natuurlijk een geweldig kerstverhaal.

 

A CHRISTMAS CAROL – 2017 style

The Christmas Show 2017 brengt heden en verleden op indrukwekkende wijze bij elkaar. Deze derde editie is gebaseerd op het geliefdste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu.

 

m  GBW8939Net als in 2015 en 2016 barst ook deze editie van The Christmas Show van de spectaculaire effecten, indrukwekkende dans en natuurlijk: kersthits.

De cast van dit jaar bestaat uit: Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Yolanthe Sneijder-Cabau, Glennis Grace, Martijn Fischer, Victor Mids, Holly Mae Brood en Danny de Munk.

 

Fotografie: Loes van der Kraats

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage