CONCERTVERSLAGEN

Glennis Grace holografisch concert van de toekomst

 

hologram1

Vanavond is het eerste holografische concert in Nederland getoond, van KPN. Het Ecuplein in Amsterdam De Aker stond vanaf 20.00 uur volledig in het teken van KPN Glasvezel’s Tournee van de Toekomst; een holografische tour met zangeres Glennis Grace.

Glennis Grace ontmoet op het concert haar eigen hologram. Ze zingt samen met haar hologram een duet op het nummer ‘Wil je niet nog een nacht’ dat ze eerder samen met Edwin Evers opnam. Na Amsterdam volgen er meer van deze holografische concerten op locaties waar KPN glasvezeldiensten wil gaan aanbieden.

hologram2 extra

De Tournee van de Toekomst geeft een kijkje in de toekomst. Het laat zien hoe een leven met glasvezel eruit zou kunnen zien, want in 2013 downloaden of streamen consumenten het album van hun favoriete artiesten maar over een paar jaar - met de mogelijkheden van glasvezel – staan ze misschien wel als hologram geprojecteerd in de woonkamer.

hologram3 extra

Met de Tournee van de Toekomst wil KPN inwoners van een regio waar inschrijving voor glasvezel start (zgn. vraagbundeling), bewustmaken van de mogelijkheden van glasvezel en hen op een feestelijke manier inspireren om voor glasvezel te kiezen.


Na Amsterdam vervolgt de Tournee van de Toekomst langs gebieden waar KPN zijn glasvezeldiensten wil aanbieden; welke gebieden dit zijn is nu nog niet bekend, maar dit wordt een week van te voren bekend gemaakt aan bewoners van zo’n vraagbundelingsgebied. Glasvezel wordt pas aangelegd als 30% van de inwoners uit een gebied via inschrijving aangeven interesse te hebben in deze ultrasnelle verbinding. 

Geïnteresseerden in glasvezel van KPN kunnen zich inschrijven op www.kpn.com/glasvezel of een bezoek brengen aan een KPN Infocenter in de buurt.