CONCERTVERSLAGEN

Bløf live in Paradiso: foto’s

Blof_05

Donderdag 11 november gaf Bløf een concert in Paradiso. Het werd een enthousiaste avond met een hoog meezinggehalte tijdens een extra lange setlist.

Het was lekker druk in Paradiso tijdens het optreden van de Zeeuwse groep Bløf. Een gevarieerd publiek ook, want de band heeft veel aanhangers uit alle lagen van de bevolking. De sfeer was goed gisteren, dat voelde de band ook. “We hebben een lekkere lange setlist” roept zanger Pascal en dat roept meteen een blije reactie op bij de fans.

Patrick_Leduc_10

Maar eerst mag het voorprogramma Patrick Leduc de mensen verblijden. Dat gebeurt met een overtuigd optreden. Dat genereert zeker veel nieuwe fans daar in Paradiso. Dan is het de beurt aan Bløf  zelf. “Wat is er beter dan spelen in Paradiso?” roep Pascal. “Twee keer spelen in Paradiso!”. Het zet de toon voor een enthousiast optreden waarbij uptempo songs afgewisseld worden met rustige nummers. Opvallend: weinig ‘barhangers’ ditmaal in Paradiso. Dit publiek komt écht voor Bløf en dat laten ze zien en horen ook.

Foto's: Bart Heemskerk www.photocero.com