CONCERTVERSLAGEN

Concertverslagen

K3 met premiere nieuwe show Kom Erbij!

gd700 k3 001 anneke

Op 24 september beleefde de nieuwste K3-show Kom Erbij! in het Haagse World Forum haar premiere. Het was tevens de allereerste grote live-show van het nieuwe K3-lid Julia.

Lees meer: K3 met premiere nieuwe show Kom Erbij!

Melanie Safka geeft bijzonder concert in TivoliVredenburg

584A9925ab1. gd

De Amerikaanse Woodstock-legende Melanie keert op 8 september na haar uitverkochte show van vorig jaar weer terug naar het Utrechtse TivoliVredenburg voor een show in de Grote Zaal.

Lees meer: Melanie Safka geeft bijzonder concert in TivoliVredenburg

Fotoserie: Genieten van de Dolly Dots in Amare

gd700 zzz 010 anneke

De Dolly Dots zijn herinneringen, maar is ook een beleving. De Dolly Dots Sisters On Tour betekent een reunie, een weerzien met de meidengroep die voor velen een prachtige herinnering betekent. Op 29 juni stonden de Dots in Amare, Den Haag.

Lees meer: Fotoserie: Genieten van de Dolly Dots in Amare

Macy Gray met verrassend concert in PAARD Den Haag

800 zzz 002 annekeruys

Deze avond zag je the one and only Macy Gray in PAARD. Haar herkenbaar rauwe en rock steady stem heeft van haar een van de meest geliefde R&B/Soul-sterren van de 21e eeuw gemaakt. Een praktisch uitverkochte zaal bewees de populariteit van deze zangeres die in 1999 doorbrak met haar debuut 'How Life Is'.

 

800 zzz 003 annekeruys

Wat begon met de onweerstaanbare debuutplaat ‘How Life Is’ – waar wij heel veel van kunnen meezingen – groeide uit tot een glansrijke carrière met miljoenen verkochte platen, een Grammy (en vele nominaties), BRIT-awards en wereldwijde lof.

 

800 zzz 004 annekeruys

Macy Gray heeft al heel wat keren in Nederland opgetreden, waarvan verschillende malen in PAARD Den Haag. Het Haagse publiek draagt Macy Gray op handen. Dat was ook op 30 mei te zien waar iedereen genoot van Macy's rauwe R & B-stem, haar extravagante verschijning en onmiskenbaar charisma. Iedereen genoot van Macy's Greatest Hits en van haar covers als 'Creep' (Radiohead) en 'Nothing Else Matters'van Metallica, waar Macy haar originele eigen versies van maakte.

 

De mensen zongen mee, dansten en lieten zich opzwepen door Macy wanneer ze hen liet meezingen en meeschreeuwen, terwijl de band een geweldige performance gaf.

 

800 zzz 005 annekeruys

Dat was weer puur genieten van een live concert, waar we lang naar verlangd hadden en nu weer optimaal konden meemaken.

 

800 zzz 006 annekeruys

 

Tekst Anneke Ruys

Foto's Loes van der Kraats