ROYALTY

Royalty

Koninklijk Paar bezoekt Windsor in het Verenigd Koninkrijk

m 3A4A8383 2 copykopieZijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen maandag 17 en dinsdag 18 juni een bezoek aan Windsor in het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer: Koninklijk Paar bezoekt Windsor in het Verenigd Koninkrijk

Koningspaar in juni op staatsbezoek naar Ierland

7Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Michael D. Higgins een staatsbezoek aan Ierland. Het bezoek vindt plaats van 12 tot en met 14 juni in Dublin en Cork.

Lees meer: Koningspaar in juni op staatsbezoek naar Ierland

Prins Harry in Den Haag voor de Invictus Games

750 prinsharry 002 annekeruysVlak na de geboorte van zijn zoon Archie moest Prins Harry zijn echtgenote Meghan Markle en de baby een halve dag alleen laten. De Prins reisde op 9 mei naar Den Haag waar de Invictus Games in het Zuiderpark gelanceerd werden.

Lees meer: Prins Harry in Den Haag voor de Invictus Games

Koningspaar brengt staatsbezoek aan Ierland

7Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Michael D. Higgins een staatsbezoek aan Ierland.

Lees meer: Koningspaar brengt staatsbezoek aan Ierland

Fotosessie 2019 Koninklijke Familie in Lech

fotosessie-lech-2019-koninklijk-gezin copyOp maandagochtend 25 februari vond de jaarlijkse fotosessie van de koninklijke familie tijdens hun jaarlijkse skivakantie in Lech plaats.

Lees meer: Fotosessie 2019 Koninklijke Familie in Lech

 studiopijlman-hosting