Nieuws

Dave Govers presenteert tweede single

m Dave-Govers-cdpresentatie-19-7-17-Bianca-Dijck-3Op woensdag 19 juli presenteerde Dave Govers zijn tweede single. De uit Dorst komende zanger, die helemaal gek is van zingen, is duidelijk trots op wat hij heeft gepresteerd.

Bij de Camping het Haasje in Dorst was het lekker druk, en een goede sfeer was er de hele avond. De cd werd uitgereikt door Rob van Daal.
Daarnaast waren er ook collega's die kwamen zingen zoals Tommy Lips, Mitch Kerstens ( in zomer 2018 te zien ook in Spangen), Mark van Overveld, Dennis van der Stelt en Stephan Janssen. De afsluiter was de uit Oosterhout komende zanger Sjors de jager. De nieuwe single "De wereld is veel mooier", worst goed ontvangen door het publiek.

 

m Dave-Govers-cdpresentatie-Bianca-Dijck-1Dave gaat binnenkort allerlei radiostations af om interviews en natuurlijk zijn single te laten draaien.Hij is enthousiast en weet wat hij wil. Samen met zijn familie en zijn vriendin Vera zorgen ze voor hem dat het een succes word. Deze avond was het al een succes dat smaakt bij Dave naar meer.

 

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Photography

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting