Nieuws

Glennis Grace signeert One Christmas Night Only in Ede: Foto's

Glennis Grace One Christmas Nigfht only instore Ede Mediamarkt 5Na het overweldigende succes van het met platina bekroonde album 'One Night Only' en de gelijknamige nummer 1 dvd, kwam Glennis Grace vrijdag 15 november om 13.00 uur naar Media Markt in Ede met een waardige opvolger 'One CHRISTMAS Night Only'.

Op het sfeervolle album zingt de zangeres haar favoriete kerstsongs en enkele nieuwe nummers. All time favorites zoals: 'All I Want for Christmas Is You', 'Driving Home for Christmas' en 'Last Christmas' zullen uiteraard niet ontbreken. 

Het album wordt ondersteund door een groots opgezette tv-special die wordt opgenomen in de Noorderkerk in Amsterdam. In een uitermate sfeervolle kerstsetting zal Glennis daar de mooiste kerstsongs zingen met begeleiding van haar band.

 

Glennis Grace One Christmas Nigfht only instore Ede Mediamarkt 2De zangeres heeft met 'One Night Only' al eerder bewezen live het beste tot haar recht te komen. Mede daardoor is besloten om 'One Christmas Night Only' live op te nemen voor de gelijknamige CD en DVD. Voor een select aantal fans is het mogelijk om aanwezig te zijn bij dit bijzondere concert.

Fotografie: Ivo van Vliet

imageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting