Nieuws

Glennis Grace kijkt uit naar mooiste kerst ooit!

 

gglacekerst615Na het overweldigende succes van het met platina bekroonde album 'One Night Only' en de gelijknamige nummer-1 dvd, komt Glennis Grace vandaag met een waardige opvolger: 'One Christmas Night Only'.

 

Op het sfeervolle album zingt de zangeres haar favoriete kerstsongs en enkele nieuwe nummers. All time favorites zoals: 'All I Want for Christmas Is You', 'Driving Home for Christmas' en 'Last Christmas' ontbreken uiteraard niet. Daarnaast zingt de zangeres een prachtig duet samen met de 3JS en is er een uniek duet op het album te horen samen met volksheld André Hazes.

 

Het album wordt ondersteund door een groots opgezette tv-special die is opgenomen in de Noorderkerk in Amsterdam. In een uitermate sfeervolle kerstsetting zingt Glennis in het bijzijn van haar grootste fans de mooiste kerstsongs onder begeleiding van haar band.

 

De zangeres heeft met 'One Night Only' al eerder bewezen live het beste tot haar recht te komen. Mede daardoor is besloten om 'One Christmas Night Only' live op te nemen voor de gelijknamige CD en DVD. Daarnaast is er voor bol.com een ‘Limited Edition’ van het album beschikbaar, inclusief DVD en enkele bonustracks.

 

In samenwerking met RTL4 zal de show worden uitgezonden op Kerstavond met een herhaling op een van de Kerstdagen. 

 

 studiopijlman-hosting