CD recensies

zt-newsiv-red

CD Recensies

K3 presenteert hun nieuwe album K3 Love Cruise

k3 cdOp vrijdag 17 december verschijnt het nieuwe K3-album K3 Love Cruise. Ook komen Marthe, Klaasje en Hanna dit jaar met een nieuwe Bioscoopfilm, Love Cruise. Tijdens de film mogen Hanne, Klaasje en Marthe als special guests mee op het cruiseschip waarvan Bas de kapitein is. K3 geeft een optreden op het eindbal en de verwachtingen zijn hoog. Het zal spannend worden of K3 het optreden tijdens het eindbal goed weet neer te zetten door alle sabotage van Elvin.

 

De nieuwe film van K3 brengt vele nieuwe liedjes met zich mee en daarom komt er ook een speciaal nieuw album uit op 17 november. Het album zal net als de film K3 Love Cruise heten. Ook de vrolijke nieuwe single Pina Colada zal hierop te vinden zijn. Het hele K3-album betekent weer dansen en genieten voor de allerkleintjes en hun ouders. Zet het album op en laat je meeslepen met leuke, positieve liedjes. Het latin getinte Pina Colada is de meest vrolijke song, daar kan niemand stil op blijven zitten. Maar daarnaast staan er nog veel meer aanraders op het album. Zoals Liefde is Overal, Hippie happy holiday, Duizend Kleine Matroosjes, Baby Joe...eigenlijk is de hele cd nu al een greatest hits album. Het perfecte Sint- ef Kerstcadeau!

Caught In The Act - Back For Love Greatest Hits & More


caught-in-the-actCaught In The Act is terug en viert hun reunie met een nieuw album 'Back For Love Greatest Hits & More' en een tour. 

Lees meer: Caught In The Act - Back For Love Greatest Hits & More

The Young Folk - First Sign of Morning CD

young folkThe Young Folk is een band die inmiddels aardig aan de weg aan het timmeren is in Nederland. De Ieren traden al tweemaal op in Paradiso en van 2 tot 6 maart zijn de muzikanten te zien in onder andere Melkweg in Amsterdam en Paard van Troje in Den Haag.

Lees meer: The Young Folk - First Sign of Morning CD

STAL. - Young Hearts CD

Stal-young-heartsSTAL. Een woord dat in veel talen “staal” betekent. Pierre-Marie Maulini heeft zijn band zo genoemd om de koudheid van machines en het moderne leven te symboliseren.

Lees meer: STAL. - Young Hearts CD

David Gilmour - Rattle That Lock CD recensie

david-gilmour-rattle-that-lock-720x395Na maar liefst 9 jaar is David Gilmour met een nieuw album op de proppen gekomen. Dat de man ooit niet geheel toevallig het mooiste nummer op 'The Wall' schreef ('Comfortably numb') wordt juist op dit album duidelijk..

Lees meer: David Gilmour - Rattle That Lock CD recensie

 studiopijlman-hosting