MUZIEK

Eerste tien bevestigingen voor London Calling Festival

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei 2018 vindt in Paradiso het London Calling Festival plaats. De eerste bands die in de twee zalen van het podium aan het Leidseplein gaan spelen zijn; Rolling Blackouts Coastal Fever, Husky Loops, Warmduscher, Velvet Volume, Mikaela Davis, Boy Azooga, Snapped Ankles, Moaning en City Calm Down.

 

m logo lc 2017

 

Vorig jaar vierde het festival in oktober haar 25-jarige bestaan met een vlijmscherp en divers programma. Die lijn wordt op 25 en 26 mei doorgezet met onder andere de Australische indiepunkers van Rolling Blackouts Coastal Fever, de electronische rock van Husky Loops, het nieuwe Fat White Family-project Warmduscher, de edgy performance art wave van Snapped Ankles en het Deense rocktrio Velvet Volume. Het programma tot nu toe is te vinden op de website van London Calling.

 

Met de Indiestadpas 2018 naar London Calling
Beide dagen van het festival zijn ook te bezoeken met de Indiestadpas 2018. Online aanmelden voor alle concerten die met de pas toegankelijk zijn is verplicht. Informatie daarover is te vinden op de website van Indiestad. Dagkaarten zijn op een later tijdstip verkrijgbaar.

London Calling

Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei 2018 | Paradiso, Amsterdam

Weekendkaart: 28,37 euro (Indiestadpas 2018)
Meer informatie: http://www.londoncalling.nl

 studiopijlman-hosting