MUZIEK

Frank Boeijen met ontroerend optreden in Oosterhout: Foto's

m FrankBoeijentheatertourdeBussel 10 logoAfgelopen avond 14 april stond Frank Boeijen in Theater de Bussel in Oosterhout.  Zijn nieuwe album heet Land van Belofte. Mooie nummers, met een beleving, muzikaal en zijn eigen ik.

Frank vertelt de liedjes,alles wat hij zingt geloof je meteen. Naast zijn nieuwe nummers zingt hij ook een aantal bekende zoals Zeg me dat het niet zo is en dan zie je het publiek hierin meegaan. Samen met zijn bandleden Ger,Charles, Ruud en Mark verwelkomen zij Oosterhout. Met af en toe een solo van Ger (wat kan die man spelen!). Al is het gitaar of harmonica alles klinkt perfect (kippenvel!)

m FrankBoeijentheatertourdeBussel 3 logoDe avond verloopt rustig en bedeesd, de muzikale grenzen van Frank worden getest. Rustmomenten met de piano en kleine liedjes geven de show sfeer. De liefde blijft in zijn muziek de rode draad,
maar ook thema's als zingen over het bestaan en de liefde voor de schoonheid komen zeker terug.  Ook het lied " De Dans Ontsprongen" - een lied over ziek zijn - wordt aangehaald.
m FrankBoeijentheatertourdeBussel 20 logoFrank vind dat ieder mens een is. Waarvoor het lied ook is als je toch geluk hebt als een dierbare ziek word en maar ook weer beter. Een groot geschenk vind hij leidend voor het lied.

m FrankBoeijentheatertourdeBussel 7 logoNa de pauze gaat Frank en zijn band heerlijk door met nieuwe en bekende nummers. Het publiek staat op en zingt en danst mee op de laatste nummers van deze avond. Waarna we afscheid nemen van Frank onder luid applaus.

m FrankBoeijentheatertourdeBussel 6 logoWil jij Frank Boeijen met zijn theatertour nog zien spelen, dit kan nog tot eind mei.
Zie voor info www.frankboeijen.nl

Fotografie en verslag: Bianca Dijck Flits en Klik Photography

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting