+ Movie & TV

Doe mee aan de grootste filmcasting van Nederland

De grootste casting van Nederland kopieHeb je altijd al eens met bekende acteurs in een film willen spelen? En ben je de gelukkige eigenaar van een prachtig stel flaporen, vrolijke sproeten, enorme pluizebol, beugelbekkie, een heel saai of juist een mooi gezicht? Dan is De Club van Lelijke Kinderen op zoek naar jou!

Vanaf vandaag kunnen kinderen van alle leeftijden deelnemen aan de grootste open online casting die ooit in Nederland is georganiseerd. Iedereen mag auditie doen voor de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen. Zoeken ze dan alleen lelijke kinderen? "Wat is lelijk? Volgens ons is iedereen is lelijk op zijn eigen manier en is dat juist iets om trots op te zijn! Daarom mag iedereen auditie doen. Mooi of lelijk. Tenminste, als je nog kind bent", aldus Casper Eskes van producent Umami Media.

Voor de film wordt gezocht naar honderden kinderen van alle leeftijden voor zowel de hoofdrollen als bijrollen. De casting is extra bijzonder omdat het voor de eerste keer is dat je dit zelf vanuit huis kunt doen. Auditie doen doe je via www.declubvanlelijkekinderen.nl door drie speciale opdrachten uit te voeren. Eerdere acteerervaring is niet nodig, en het is natuurlijk helemaal gratis. De volwassen cast van de film wordt binnenkort bekend gemaakt. De opnames gaan dit najaar van start, vanaf 9 oktober 2019 draait De Club van Lelijke Kinderen in de bioscoop.

 

Over de film

 

Paul, een jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij erachter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara, het mooiste meisje van de klas, 'De Club van Lelijke Kinderen' op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met de President. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van President Isimo omver te werpen? @Independent Films foto en tekst

 

 studiopijlman-hosting