+ Movie & TV

zt-newsiv-red

Finalisten strijden om winst van It Takes 2 : Foto's

m a9eb6aba126240dc46af57f0a64d618a8615b40d ittakes2 finale setvexy-9404 finalAankomende zaterdag 5 mei strijden Dionne Slagter, Jörgen Raymann, Leo Alkemade en Eva Cleven om 20.30 uur bij RTL 4 voor de winst van het derde seizoen van 'It Takes 2'.

Zij zingen ieder twee duetten: één met hun eigen prof en één met een gastartiest. Uiteindelijk blijven er twee finalisten over. Met hun beste duet proberen ze nog één keer de harten van de vak- en publieksjury voor zich te winnen.

 

m 1028636 fullDe vier finalisten verzorgen samen met hun profs Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro en Marcel Veenendaal een spetterende opening van de show met het nummer 'Don't Stop Me Now'. Ronnie Flex ruilt voor dit optreden zijn jurystoel even in voor het podium en presentatoren Gordon en Jamai laten ook zien wat zij vocaal in huis hebben.

 

m 1028654 fullHet songfestivalnummer 'Outlaw In 'Em' van Waylon is eigenlijk een solo, maar samen met Dionne weet hij het om te toveren tot een krachtig duet. Het schitterende 'Wereld Zonder Jou' van Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato wordt gezongen door Eva en Tino Martin. Leo en zijn goede vriend Guus Meeuwis zingen samen 'Tranen Gelachen' en Jörgen vertolkt samen met The BlueBirds zijn eigen versie van 'Ring Of Fire'.

 

m 1028664 fullAls alle duetten zijn gezongen en de punten door de jury zijn toegekend, valt de eerste beslissing. Er is slechts plek voor twee finalisten in de eindronde. Zij zingen dan met hun eigen prof het allerbeste duet uit de serie. Het aantal punten van de vakjury én de 100-koppige publieksjury bepaalt uiteindelijk wie de winnaar wordt van 'It Takes 2' 2018. @RTL 4 tekst en foto's

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 studiopijlman-hosting