+ Movie & TV

zt-newsiv-red

VOOR ELKAAR GEMAAKT ontvangt Gouden Film

Voor elkaarVOOR ELKAAR GEMAAKT, de romantische komedie van de makers van MANNENHARTEN, heeft de Gouden Film status bereikt. Al meer dan 100.000 mensen brachten een bioscoopbezoek aan de film over vrijgezel Felix, die na een bizar incident zijn vruchtbaarheid verliest.

Hoofdrolspelers Loes Haverkort en Matthijs van de Sande Bakhuyzen werden vanmiddag in de Skybar MADAM in Amsterdam verrast met de Gouden Film award, namens het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival in samenwerking met L'OR ESPRESSO: hoofdsponsor van het Nederlands Film Festival.Vrijgezel Felix (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) geniet volop van zijn leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Zijn prettig gestoorde broer Jelle (Fabian Jansen) ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip (Loes Haverkort). Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben.

VOOR ELKAAR GEMAAKT is geregisseerd door Martijn Heijne (SNEEKWEEK), naar het scenario van Dirk Gerritsen en Marion Pauw. Hoofdrollen zijn voor Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Loes Haverkort, Fabian Jansen, Roeland Fernhout, Sanne Vogel, Ferdi Stofmeel, Martijn Hillenius, Eva van de Wijdeven, Birgit Schuurman en Beau van Erven Dorens.

 

De film is een productie van NL Film & TV en is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds en de Netherlands Film Production Incentive. VOOR ELKAAR GEMAAKT wordt gedistribueerd door Dutch FilmWorks en is momenteel te zien in 123 Nederlandse bioscopen.

 studiopijlman-hosting