+ Movie & TV

zt-newsiv-red

Net5 geeft vrouwen een Fashionchick make-over vanaf 16 april

Fashionchick make-over by Milan GinoZondag start een gloednieuw make-overprogramma met een sprankelend dreamteam bij Net5. In Fashionchick make-over helpen Net5-presentatrice en fashion blogster Yara Michels, styliste Patty Zomer en visagiste Xelly Cabau van Kasbergen zes verschillende lucky ladies om hun stijl (terug) te vinden.

Deze dames zijn opgegeven door geliefden en bekenden met een specifieke reden. Met als doel om ze nog leuker, knapper en mooier te maken dan ze al waren! Fashionchick make-over is vanaf zondag 16 april om 19.00 uur te zien bij Net5.

Per aflevering staat een kandidate centraal die is opgegeven door haar vrienden, familie of collega's. Stylistes Yara en Patty horen waarom deze vrouw dringend toe is aan een nieuwe garderobe of een andere look. Na een 'overval' wordt de lucky lady meegenomen naar het luxe Pulitzer Hotel waar ze in de watten wordt gelegd. Ze wordt twee dagen lang vertroeteld door het team en ontvangt in totaal tien looks ter waarde van maar liefst 5000 euro, samen met de door het team goedgekeurde items uit haar eigen garderobe. De outfit die het beste bij de kandidate past, wordt voorzien van bijpassend haar en make-up door topvisagiste Xelly. Daarna toont de kandidate zich aan haar 'opgevers'. Wat vinden zij van haar transformatie?

Nieuw make-overteam
Yara Michels is professioneel blogster en YouTuber met een eigen girlpower platform; Chapter Friday. Daarnaast presenteert ze al drie seizoenen het Net5-programma Fashionchick: Elke dag een look.

Patty Zomer is al jarenlang een van de bekendste stylistes van Nederland. Ze begon haar carrière in de muziek met meidengroep de Dolly Dots waarvoor ze ook de styling verzorgde. Vervolgens presenteerde ze meerdere seizoenen van het succesvolle tv-programma De Modepolitie. Momenteel runt ze haar eigen stylingbureau.

Xelly Cabau van Kasbergen is de zus van Yolanthe en maakt furore als make-up artist en haarstyliste van bekend Nederland. Xelly is na het verschijnen van haar bestseller Make-up bezig met haar tweede boek genaamd Hair.

 studiopijlman-hosting