+ Movie & TV

3FM Serious Request 2016 in Winter Wonderland Breda: Foto's

m WinterlandSR2016BiancaDijck 9 1Breda is tussen 18 en 24 december helemaal in de ban van Serious Request 2016. De stad is hiervoor omgetoverd in een echt Winter Wonderland.

De binnenstad kreeg een sfeervolle make-over om zo extra gezelligheid te creeeren in de donkere dagen voor Kerst.

Via donaties met daarbij soms bijzondere acties wordt geld ingezameld voor het goede doel.

m WinterlandSR2016BiancaDijck 31 13FM Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender NPO 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van Het Nederlandse Rode Kruis. 3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor slachtoffers van de stille killer: longontsteking.

 

m WinterlandSR2016BiancaDijck 41 1Een bijzondere actie is dit jaar die van het jongetje Tijn. Hoewel Tijn ongeneeslijk ziek is en zijn levensverwachting minder is dan een jaar, wil hij zich samen met zijn ouders deze week inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request en aandacht te vragen voor zijn ziekte DIPG (hersenstamkanker). 

m WinterlandSR2016BiancaDijck 4 1Hij wil mensen uitdagen om hun nagels te lakken (en gelakt te laten tot kerst) en 1 euro te doneren, of 10 euro te doneren aan zijn actie voor Serious Request, dit alles onder het mom van 'Lak aan DIPG'. Een prachtig en ontroerend initiatief.

 

Bekijk hier de foto's die Bianca Dijck in Winter Wonderland Breda maakte.

 

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Photography

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting