+ Movie & TV

Film / TV

André Hazes haalt alles uit het leven in zijn reallifesoap bij SBS6

AndreEnMonique2017 8De opmars van André Hazes lijkt geen grenzen te kennen. De populaire zanger scoort hit na hit en ook privé gaat het hem, Monique en de kleine André jr voor de wind.

Lees meer: André Hazes haalt alles uit het leven in zijn reallifesoap bij SBS6

VOOR ELKAAR GEMAAKT ontvangt Gouden Film

Voor elkaarVOOR ELKAAR GEMAAKT, de romantische komedie van de makers van MANNENHARTEN, heeft de Gouden Film status bereikt. Al meer dan 100.000 mensen brachten een bioscoopbezoek aan de film over vrijgezel Felix, die na een bizar incident zijn vruchtbaarheid verliest.

Lees meer: VOOR ELKAAR GEMAAKT ontvangt Gouden Film

Holland's Got Talent knalt weer van het scherm

hollands got talentMet de start van ‘Holland’s Got Talent’ vanaf 28 april bij RTL 4, is het weer tijd voor verwondering, verbazing en ontroering op de vrijdagavond.

Lees meer: Holland's Got Talent knalt weer van het scherm

Cast speelfilm GEK VAN ORANJE van Pim van Hoeve bekend

Cast Gek van Oranje Fotograaf Pief WeymanNasrdin Dchar, Susan Visser, Hannah Hoekstra, Willem Voogd, Abbey Hoes, Martijn Lakemeier, Esmee van Kampen, Martijn Fischer, Jan Versteegh, Belinda van der Stoep, Ton Kas, Suzanne Kipping, Roben Mitchell, Sanne Wallis de Vries en Susan Radder spelen de hoofdrollen in de nieuwe speelfilm GEK VAN ORANJE.

Lees meer: Cast speelfilm GEK VAN ORANJE van Pim van Hoeve bekend

Sterrencast voor Huisvrouwen Bestaan Niet

HuisvrouwenOp 13 april  is in VondelCS in Amsterdam de cast van de nieuwe Nederlandse komedie Huisvrouwen Bestaan Niet bekend gemaakt.

Lees meer: Sterrencast voor Huisvrouwen Bestaan Niet

 studiopijlman-hosting