+ Movie & TV

zt-newsiv-red

Film / TV

VOOR ELKAAR GEMAAKT ontvangt Gouden Film

Voor elkaarVOOR ELKAAR GEMAAKT, de romantische komedie van de makers van MANNENHARTEN, heeft de Gouden Film status bereikt. Al meer dan 100.000 mensen brachten een bioscoopbezoek aan de film over vrijgezel Felix, die na een bizar incident zijn vruchtbaarheid verliest.

Lees meer: VOOR ELKAAR GEMAAKT ontvangt Gouden Film

Holland's Got Talent knalt weer van het scherm

hollands got talentMet de start van ‘Holland’s Got Talent’ vanaf 28 april bij RTL 4, is het weer tijd voor verwondering, verbazing en ontroering op de vrijdagavond.

Lees meer: Holland's Got Talent knalt weer van het scherm

Cast speelfilm GEK VAN ORANJE van Pim van Hoeve bekend

Cast Gek van Oranje Fotograaf Pief WeymanNasrdin Dchar, Susan Visser, Hannah Hoekstra, Willem Voogd, Abbey Hoes, Martijn Lakemeier, Esmee van Kampen, Martijn Fischer, Jan Versteegh, Belinda van der Stoep, Ton Kas, Suzanne Kipping, Roben Mitchell, Sanne Wallis de Vries en Susan Radder spelen de hoofdrollen in de nieuwe speelfilm GEK VAN ORANJE.

Lees meer: Cast speelfilm GEK VAN ORANJE van Pim van Hoeve bekend

Sterrencast voor Huisvrouwen Bestaan Niet

HuisvrouwenOp 13 april  is in VondelCS in Amsterdam de cast van de nieuwe Nederlandse komedie Huisvrouwen Bestaan Niet bekend gemaakt.

Lees meer: Sterrencast voor Huisvrouwen Bestaan Niet

Buddy Vedder spreekt eerste hoofdrol in voor Bigfoot Junior 3D

m IMG 7394Buddy Vedder spreekt voor de avontuurlijke animatiefilm Bigfoot Junior 3D voor het eerst een hoofdrol in. In de teaser die vandaag werd vrijgegeven is hij als eerste van de Nederlandse stemmencast te horen.

Lees meer: Buddy Vedder spreekt eerste hoofdrol in voor Bigfoot Junior 3D

 studiopijlman-hosting