Rode loper

Pathé Amsterdam Arena lanceert vernieuwde IMAX-zaal met Avengers: Infinity War

Premiere Avengers  InvinityWar ImaxOpening PatheArena Amsterdam 24-04-2018 Gwendolyne-1251Op dinsdagavond 24 april lanceerde Pathé Amsterdam Arena speciaal voor de pers haar vernieuwde IMAX-zaal met een special event van de Marvel-film Avengers: Infinity War.

De Marvel Cinematic Universe brengt na 10 jaar de ultieme, meest gevreesde confrontatie aller tijden naar het scherm. Een 3D film die uitstekend tot haar recht komt in deze vernieuwde zaal met een indrukwekkende bioscoopbeleving in beeld, geluid en comfort.

 

IMG 20180424 194428Deze film komt perfect uit in deze vernieuwde zaal met maar liefst 498 stoelen waarvan 268 luxe stoelen en 30 loveseats (erg ultiem voor verliefde stellen). De tribune is aangepast en begint nu 2 meter hoger waardoor de kijkhoek beter is en bijna 50% meer beenruimte.

Het scherm is maar liefst 20 meter breed en 10 meter hoog door plaatsing van de stoelen op de eerste 2 rijen welke 20 graden naar achteren staan is er voor iedereen perfect zicht.

 

In de de Marvel-film Avengers: Infinity War spelen onder anderen Chris Evans, Jeremy Renner, Chris Pratt, Gwyneth Paltrow, Chadwick Boseman, Robert Downey Jr., Vin Diesel, Chris Hemsworth en Scarlett Johansson een rol.

De makers willen zo kort mogelijke tijd tussen première en release om te voorkomen dat er te veel spoilers gemaakt worden waardoor de echte fans niet onder hoeven te duiken om niet bestookt te worden door beelden die ze nog niet willen zien.

https  blogs-images.forbes.com scottmendelson files 2018 04 image001

De film blijft spectaculair zeker in deze nieuwe zaal en in 3D waardoor je zelf zowat meevecht.

Vanaf 25-4 is de film te zien in de bioscopen.

 

Fotografie en tekst: Gwendolyne van Erp

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 

 studiopijlman-hosting