Rode loper

Koninklijke première van The Color Purple in Amsterdam: Fotoserie

Premiere TheColorPurple NDSMLoods Amsterdam 16-04-2018 Gwendolyne-1207-4Gisteren ging in de NDSM-loods in Amsterdam de musical The Color Purple groots in première. Met als koninklijk randje de aanwezigheid van Koningin Máxima.

Uiteraard met aanwezigheid van de Cast: Naomi van der Linden, Carmen van Mulier, Edwin Jonker, Ana Milva Gomes, Jeannine la Rose, Carlos de Vries, Joanne Telesford, Jennifer Norden, Caitlin Baank, Kenneth Herdigein, Jerrel Houtsnee, Elindo Avastia en Malaika Elvers.

 

Premiere TheColorPurple NDSMLoods Amsterdam 16-04-2018 Gwendolyne-1090Over The Color Purple:

The Color Purple vertelt het tijdloze levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan het begin van de 20e eeuw, een tijd waarin slavernij is afgeschaft maar de gevolgen nog sterk voelbaar zijn. Hoofdpersoon Celie leidt een leven dat gedomineerd lijkt door armoede, misbruik en geweld.

Premiere TheColorPurple NDSMLoods Amsterdam 16-04-2018 Gwendolyne-1175Maar Celie maakt zich vrij door haar eigenwaarde te vinden en op te komen voor haar persoonlijk geluk. Ze wordt daarbij geholpen door haar schoonzusje Sofia en door Shug Avery, een rondreizende zangeres. Gedrieën staan zij op tegen een eeuwenoud onrecht.

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting