Rode loper

Première van In de Vlaamsche Pot in Capelle aan den IJssel

Premiere InDeVlaamschePot Theater Isala CapelleADIJssel 26-02-2018 Gwendolyne-9791Gisteren 25 februari vond de première van In de Vlaamsche Pot in het Isala Theater te Capelle aan den IJssel.

Wie kent de pijnlijk gênante avonturen en liefdesperikelen van Karel, Dirkje, Luciën en Frits niet? Twintig jaar na de laatste aflevering van In de Vlaamsche Pot maakt producent Theater van de Klucht dit seizoen een theaterversie van de hilarische hitserie. Een avond bomvol ingrediënten waar een echte klucht aan moet voldoen met onder anderen Bas Muijs, Bettina Holwerda-Bakkum en Arijan van Bavel!

 

Premiere InDeVlaamschePot Theater Isala CapelleADIJssel 26-02-2018 Gwendolyne-9753Maak opnieuw kennis met de gebeurtenissen in restaurant 'In de Vlaamsche Pot' van de hysterische eigenaar Karel en zijn partner en chef-kok Luciën. Andere hoofdpersonages zijn de op geld beluste Frits en zijn grote liefde Dirkje, die niet altijd op even subtiele wijze laat merken dat ze niet van de avances van Frits gediend is. Alles lijkt rustig zijn gang te gaan in het restaurant, totdat een oude kennis van Luciën opeens langskomt... En van wie is trouwens die geheimzinnige reservering in de agenda...?

 

Paul van Ewijk regisseert In de Vlaamsche Pot. Haye van der Heijden, schrijver van de succesvolle televisieserie, kroop voor de klucht opnieuw in de pen en is verantwoordelijk voor het script.

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting