Rode loper

Speciale IMAX-vertoning en premiere AMERICAN MADE: foto's

m Premiere AmericanMade TomCruise PatheArena Amsterdam 29-08-2017 Gwendolyne-6697Op 29 augustus vonden in Pathe ArenA in Amsterdam de IMAX voorstelling en premiere plaats van de film AMERICAN MADE met Tom Cruise in de hoofdrol.

Barry Seal (Tom Cruise) is een gewone piloot bij TWE die af en toe sigaren smokkelt op kleine schaal totdat hij op een dag Schafer ontmoet.

Barry krijgt dan de kans om te gaan vliegen met de kleinste en snelste twee motorige vliegtuig ter wereld, mits hij gaat werken voor de IAC... of is het toch de CIA? Nee natuurlijk voor de IAC en daarvoor maakt hij foto's met dat behendige vliegtuig beelden die men eerder nog niet zag.

Daar hoort ook de Colombian Kartel van en wordt Barry "The Gringo who always delivers"  waarna hij wordt gezocht door de DEA / FBI / Politie / ATF en het Witte Huis.

m Premiere AmericanMade TomCruise PatheArena Amsterdam 29-08-2017 Gwendolyne-6613AMERICAN MADE is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

Verder met o.a.: Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell en Jesse Plemons.

Geregisseerd door Doug Liman (Edge of Tomorrow, The Bourne Identity, Mr. and Mrs. Smith).

AMERICAN MADE draait vanaf 31 augustus in de bioscoop, ook in IMAX.
#AmericanMade

AMERICAN MADE QUAD-NL ImaxDatum
www.facebook.com/AmericanMadeNL

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 studiopijlman-hosting