Rode loper

Atomic Blonde première in Pathe Arena te Amsterdam: Foto's

Premiere Atomic Blonde PatheArena Amsterdam 07-08-2017 Gwendolyne-6037Op 7 augustus ging in Pathe Arena de actiethriller Atomic Blonde in première.

Charlize Theron speelt in deze film de hoofdrol en ontpopt zich als de vrouwelijke James Bond. Het is constant opletten geblazen tijdens deze super-spannende actiefilm. Verhaallijnen vliegen door elkaar en je zal jezelf mee moeten laten slepen om ervoor te zorgen dat aan het einde ook echt alle puzzelstukjes in elkaar vallen. 

Premiere Atomic Blonde PatheArena Amsterdam 07-08-2017 Gwendolyne-5967Charlize blijkt de juiste persoon voor deze rol waarmee ze qua acteerprestaties volledig overtuigt.

In Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie.

Premiere Atomic Blonde PatheArena Amsterdam 07-08-2017 Gwendolyne-5982Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en ze is bereid al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd waar ze een zeer belangrijk dossier op moet halen. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel.

Premiere Atomic Blonde PatheArena Amsterdam 07-08-2017 Gwendolyne-6000Atomic Blonde is een spectaculaire mix van strakke actie en sensuele spanning onder regie van David Leitch (John Wick, Deadpool 2). John Goodman (Kong: Skull Island), Til Schweiger (Inglourious Basterds), Eddie Marsan (Ray Donovan), Sofia Boutella (The Mummy, Kingsman: The Secret Service) en Toby Jones (Captain America: The Winter Soldier) zijn ook te zien in deze film die gebaseerd is op de Oni Press-graphic novel serie "The Coldest City," van Antony Johnston & illustrator Sam Hart. Scenario door Kurt Johnstad (300).
---

De film is in de NL bioscopen te zien vanaf 10 augustus

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting